Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve sofistike bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve modern bir bediiyat esenlar ve vesair renklerle tatlıca bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri yahut bej üzere renkler merasimsiz bir ortam oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon çoklukla okşayıcı renk paletleri ve tonlar beyninde istikrar kurarak mekanın hafif ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlar.

Yatak saksılığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Sülale dekorasyonu bünyelırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Fil şuh rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu renk berenarı kullanışlı ve huzur vericidir. Dikkat edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile henüz zıt pastel küşade renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tekvin etmek sinein kullanabileceğiniz temelı renkleri ayyaşfedelim:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve salim bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cenah gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan bâtınin ayrı bir antrasit gri dekorasyon muhit yaratabilecek antrasit gri dekorasyon özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile mutabakat sağlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birkötü farklı tarzda dekorasyona ahenk sağlamlaması dolayısıyla sıkça yeğleme edilir.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri ortada arsa düzlük koridorlar evin atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Farklı genişlik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda kuvvetlü bir el yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar antrasit gri dekorasyon renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page