Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değmaslahattirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında arsa aldatmaır.

Siz de gri duvar boyası hakkında olgun sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri boya aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı mümkün! Dilerseniz solgunnın kenarı nöbet mavi kabilinden renklere de görev verip vadiın etkililığını zaitrabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi vesair renklerle uyumlu bir renktir.

Evinizde tabii bir ağırlık yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kesinkes kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla kesif bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bedduaşap ekmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve nöbetlevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut mecra odası kabilinden anne mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve sair süsleyici unsurlarla kolay mutabakat sağlar.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif antrasit gri dekorasyon ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir abra oluşturur.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını sağlar.

Antrasit rengi ekseri koyu gri veya siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta tam bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de vesair dekorasyon unsurlarıyla eksiksiz bir geçim antrasit gri boya sineerisindedir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak elan kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin döşek odalarında kullanılmaya esaslandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Henüz modernize ve daha az karakterize mekanlar yürekin ise grinin antrasit gri boya antipatik tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı henüz çatal yürekli ve sınai bir âlem katkısızlayacaktır.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi enikonu eksiksiz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page